بهترین کشور برای خیاطی کدام است؟ | با 4 کشور که میزبان خیاط‌های ماهرند آشنا شوید!


تیم تحریریه دوخت برتر

نویسنده
۶ آبان ۱۴۰۳
زمان حدودی مطالعه:7 دقیقه

دسته بندی :

دسته‌بندی نشده
بهترین کشور برای خیاطی کدام است؟ | با 4 کشور که میزبان خیاط‌های ماهرند آشنا شوید!
اگر شما نیز به عنوان یک خیاط ماهر قصد مهاجرت دارید توصیه میشود که قبل از اینکه برای مهاجرت مقصد انتخاب کنید با بهترین کشور هایی که میزبان خیاط های ماهر هستند آشنا شوید و بهتر برنامه ریزی کنید.

انتخاب بهترین کشور برای خیاطی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های خیاطانی است که قصد مهاجرت دارند؛ اما انتخاب کشور مناسب کار ساده‌ای نیست و نیاز به بررسی و تحقیقات گستره دارد، به این دلیل که کشورهای میزبان خیاط‌های ماهر بسیار متنوع هستند و هر یک از آن‌ها شرایط و ویژگی‌های خاص خود را دارند. برخی از بهترین کشورها برای خیاطی شامل کشورهای آلمان، کانادا، استرالیا و ترکیه می‌شود. برای آشنایی بیشتر با هر یک از این کشورهای میزبان و شرایط آن‌ها پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مقاله از دوخت برتر همراه ما باشید.

1. خیاطی در کشور آلمان

کشور آلمان، در سال‌های اخیر میزبان ایرانیان زیادی بوده که یکی از دلایل اصلی این موضوع کمبود نیروی کار جوان در این کشور است. کشور آلمان اقدامات گسترده‌ای جهت جذب نیرو و افراد متخصص از کشورهای دیگر کرده است و علاوه بر این شرایط بسیار ساده‌ای برای افرادی که قصد مهاجرت کاری دارند فراهم نموده.
خیاط‌هایی که به دنبال مهاجرت کاری به کشور آلمان هستند، می‌بایست از شرایط و قوانین این کشور آگاه باشند. برخی از قوانین مهاجرت خیاط‌ها به کشور آلمان شامل ارائه مدرک فوق دیپلم، داشتن حداقل 3 سال سابقه کاری در زمینه‌های مرتبط با خیاطی و شرایط سنی حداکثر 45 سال می‌شود، البته یکی از مهم‌ترین شروط مهاجرت و شروع کار در آلمان تسلط بر زبان آلمانی حداقل در سطح B1 است.

خیاطی در آلمان

کشور آلمان با ارائه ویزای جاب سیکر یا ویزای جست و جوی کار، فرصت فو‌ق‌العاده‌ای برای خیاط‌هایی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند مهیا کرده است و تمامی مهاجران با داشتن مدارک لازم توانایی دریافت این ویزا را دارند. با دریافت ویزای جاب سیکر، فرد مهاجر دیگر نیازی به ارائه موقعیت شغلی از یک کارفرمای آلمانی ندارد و می‌تواند در مدت زمانی که کشور آلمان تعیین می‌کند کار مناسب خود را پیدا کرده و به مدت 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشد.
یکی دیگر از روش‌هایی که با کمک آن می‌توان در کشور آلمان مشغول به کار شد، شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ خیاطی است. این دوره‌ها معمولا در مدت زمان سه ساله برگزار می‌شوند و در این بازه زمانی به شرکت‌کنندگان اجازه شروع به کار و کسب درآمد داده می‌شود.
درآمد سالانه‌ی خیاطی در آلمان به ویژگی‌های زیادی از جمله میزان تحصیلات و تجربه فرد بستگی دارد، اما به طور تقریبی درآمد یک خیاط در کشور آلمان چیزی حدود 40 هزار یورو در سال است.

2. خیاطی در کشور کانادا

کشور کانادا، به دلیل ارائه امکانات رفاهی گوناگون، کیفیت زندگی بالا و شرایط اقتصادی قابل قبول یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت است. حرفه‌‌ی خیاطی یکی از موارد ذکر شده در لیست نیازمندی مشاغل کانادا است و این موضوع موجب ساده‌تر شدن پذیرش خیاطان به کشور کانادا شده است؛ اما با این حال ارائه مدارک تحصیلی و رعایت مقررات یکی از مهم‌ترین شروط برای پذیرش در کشور کانادا است. برخی از شرایط پذیرش کشور کانادا در رشته خیاطی شامل داشتن حداقل مدرک دیپلم، مدرک فنی و حرفه‌ای، تسلط بر زبان فرانسوی یا انگلیسی و کسب نمرات مورد قبول در آزمون آیلتس می‌شود؛ همچنین داشتن سابقه کاری 3 تا 5 سال، شرط سنی حداکثر 45 سال و داشتن جاب آفر یا پیشنهاد کار از طرف کارفرمای مقیم کانادا از دیگر شروط پذیرش خیاط‌های ماهر است.
درآمد یک خیاط در کشور کانادا به طور متوسط حدود 15 الی 22 دلار در ساعت است، این مبلغ در سال برابر 40 هزار دلار است.

خیاطی در کانادا

3. خیاطی در کشور استرالیا

کشور استرالیا، به دلیل مزایا و ویژگی‌های زیادی که دارد یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت در حرفه‌ی خیاطی محسوب می‌شود؛ اما این کشور نیز مانند کشورهای دیگر شرایط و قوانین خاصی برای پذیرش مهاجران دارد. یکی از شرط‌های پذیرش مهاجر در حرفه‌ی خیاطی محدوده سنی افراد است، متقاضیان در این حرفه می‌بایست حداکثر 45 سال داشته باشند؛ اما این بازه‌ی سنی می‌تواند در شرایط مختلف متفاوت باشد.
ارائه مدرک فنی و حرفه‌ای، تسلط بر زبان انگلیسی و داشتن سابقه کاری تمام وقت به مدت 5 سال از دیگر شروط پذیرش در کشور استرالیا است.
شرط مهم بعدی کشور استرالیا، داشتن اسپانسر ایالتی یا معرفی یکی از اعضای خانواده به عنوان اسپانسر می‌باشد. داشتن تمکن مالی نیز نکته‌ی مثبتی در پذیرش کشور استرالیا است؛ داشتن تمکن مالی به کشور استرالیا این اطمینان را می‌دهد که فرد مهاجر در صورت پیدا نکردن شغل مورد نظر خود در ماه‌های اول اقامت، از پس هزینه‌های مسکن، پوشاک و خوراک بر خواهد آمد.
درآمد خیاطی و حرفه‌های مربوط به آن در کشور استرالیا، نسبت به کشورهای دیگر بالاتر است و درآمد یک خیاط به صورت سالانه حدود 60 هزار دلار می‌باشد.

خیاطی در استرالیا

4. خیاطی در کشور ترکیه

همسایگی و نزدیکی کشور ترکیه و ایران، تشابه فرهنگ‌ها، هزینه‌ی اقامت پایین نسبت به کشورهای اروپایی و ویژگی‌های مثبت دیگر باعث شده است تا کشور ترکیه یکی از محبوب‌ترین مقصدهای مهاجران باشد. سالانه خیاطان و طراحان لباس زیادی به کشور ترکیه مهاجرت می‌کنند که دلیل آن، پیشرفت و اهمیت صنعت مد و فشن در این کشور است. کشور ترکیه نیز مانند کشورهای دیگر قوانین و مقررات تعیین شده‌ای دارد. این قوانین شامل ارائه مدرک فنی و حرفه‌ای، ارائه حداقل مدرک دیپلم، تسلط بر زبان ترکی و انگلیسی، داشتن حداقل 3 سال سابقه کار در رشته مربوط و داشتن جاب آفر یا پیشنهاد کار از یک کارفرما در ترکیه می‌شود.
یکی از مهم‌ترین مزایا برای ایرانیانی که قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارند، امکان اقامت بدون ویزا به مدت 3 ماه است. متقاضیان می‌توانند در طول این 3 ماه پیشنهادهای کاری از سمت کارفرماها و شرکت‌های مرتبط دریافت کنند و اجازه‌ی کار در این کشور را داشته باشند.

برای مطالعه بیشتر: مدل سازی مجلسی با سلیمان گوونچ

درآمد خیاطی در کشور ترکیه برای خیاطان مبتدی مبلغی در حدود 2,800 تا 3,700 لیر است و برای خیاطان حرفه‌ای تا سقف 6,800 یا بالاتر ادامه دارد. کشور ترکیه علاوه بر فراهم کردن موقعیت شغلی مناسب، شرایط و امکانات فوق‌العاده‌ای مانند ارائه خوابگاه‌های مطمئن با امکان سرو غذا برای مهاجران در نظر می‌گیرد.

خیاطی در ترکیه

فاکتورهای مهم در انتخاب بهترین کشور برای خیاطی

برای پیدا کردن بهترین کشور در حوزه خیاطی می‌بایست به فاکتورهای مهمی توجه کنید تا بتوانید از میان گزینه‌ها بهترین آن‌ها را انتخاب کنید. در ادامه به برخی از این فاکتورها اشاره شده است.

· بازار کار

اولین و مهم‌ترین فاکتور در انتخاب بهترین کشور برای خیاطی، بررسی بازار کار شغل مربوطه در کشور مورد نظر است. برای پیدا کردن کشور مناسب می‌بایست میزان تقاضای افراد در حرفه خیاطی آن کشور بالا باشد تا بتوانید موقعیت شغلی مناسب خود را پیدا کنید. در صورتی که به سراغ کشوری بروید که میزان متقاضی اندکی برای حرفه‌ی خیاطی داشته باشد، شانس شما برای کسب ویزا و به دست آوردن شغل مورد نظر خود کاهش پیدا می‌کند.

· میزان درآمد

میزان درآمد در کشور مقصد موضوعی است که برای تمام افرادی که قصد مهاجرت دارند بسیار مهم و ضروری است. حرفه‌ی خیاطی در سرتاسر دنیا از درآمد قابل قبولی برخوردار است، چرا که در گروه شغل‌های فنی قرار می‌گیرد و معمولا مشاغل فنی در خارج از کشور از درآمد بالایی برخوردار هستند.

برای مطالعه بیشتر: دوره کسب درآمد آنلاین از خیاطی

· هزینه‌های زندگی

هزینه‌های زندگی یکی دیگر از فاکتورهای مهمی است که باید به آن توجه داشت. افراد برای مهاجرت باید سراغ کشورهایی بروند که از لحاظ مالی توانایی اقامت در آن را داشته باشند، به عبارتی کشور مقصد را متناسب با بودجه خود انتخاب کنند. سایت saverasia درباره حساب کردن هزینه های مهاجرت شما را اینطور راهنمایی می کند:

While researching the cost of your flight tickets and accommodation can help you to determine how much money is required for moving abroad, it’s essential to also research the costs of shipping your belongings and setting up a new home in your new country as well.

در حالی که تحقیق در مورد هزینه بلیط هواپیما و محل اقامت می تواند به شما در تعیین میزان پول مورد نیاز برای مهاجرت به خارج از کشور کمک کند، همچنین لازم است در مورد هزینه های حمل و نقل وسایل و راه اندازی خانه جدید در کشور جدید خود نیز تحقیق کنید.

روش‌های مهاجرت به بهترین کشورها برای خیاطی

روش‌های مهاجرت به هر کشور با توجه قانون و مقررات آن کشور متفاوت است، با این حال در ادامه به برخی از این روش‌ها پرداخته شده است.

· روش تحصیلی

مهاجرت تحصیلی و ادامه تحصیل در کشور مقصد یکی از روش‌های مهاجرت برای رشته خیاطی است. شما می‌توانید با ارائه رزومه و مدارک مربوطه به دانشگاه‌های کشور مورد نظر خود اقدام به ادامه تحصیل در این دانشگاه‌ها را کنید؛ همچنین شما می‌توانید با داشتن معدل بالا، مهارت زبان، کسب نمرات بالا در آزمون‌های ورودی و افتخارات فرهنگی هنری موفق به کسب بورسیه شوید.

بیشتر بخوانید: بهترین دانشگاه های طراحی لباس دنیا

· روش کاری

روش کاری شامل دریافت جاب آفر یا پیشنهاد کاری از سمت کارفرما، موسسات یا شرکت‌های مربوط به حرفه خیاطی در کشور مورد نظر است. در صورت داشتن سابقه کار بالا، ارائه مدرک فنی و حرفه‌ای یا دانشگاهی و تسلط به زبان، شانس پذیرش شما و ارسال دعوت‌نامه کاری از سمت این مراکز بسیار بالا خواهد بود.

· روش سرمایه‌گذاری

مهاجرت به روش سرمایه‌گذاری یکی دیگر از روش‌های مهاجرت است؛ البته در این مورد می‌بایست کشورهایی را انتخاب کنید که پذیرای راه‌اندازی مشاغل جدید و حمایت از آن‌ها هستند. برای مهاجرت به روش سرمایه‌گذاری باید حداقل چندین سال سابقه مدیریت مشاغل داشته باشید و ایده‌های جدید و منحصربه‌فردی برای ارائه داشته باشید.

جمع‌بندی

انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت یکی از موضوعاتی است که به تحقیقات گسترده نیاز دارد و قبل از اقدام باید به تمام جوانب آن توجه داشت. در این مقاله از دوخت برتر به معرفی 4 مورد از بهترین کشورها برای مهاجرت، فاکتورهای مهم و روش‌های مهاجرت پرداخته شد. امیدواریم این مقاله برای شما کارآمد بوده و به شما در انتخاب بهترین کشور برای خیاطی کمک کرده باشد. توصیه میشود قبل از مهاجرت با دیدن ویدئو های دوره های خیاطی دوخت برتر مهارت خود را در خیاطی به بالاترین سطح ممکن برسانید.

سوالات متداول

بهترین کشورها برای مهاجرت در حوزه خیاطی چه کشورهایی هستند؟
بهترین کشورها برای مهاجرت در حوزه خیاطی شامل کشورهای آلمان، کانادا، استرالیا، ترکیه، ایتالیا، آمریکا، انگلیس و فرانسه می‌شود.

رشته‌های مرتبط با خیاطی برای ادامه تحصیل و مهاجرت تحصیلی شامل چه رشته‌هایی می‌شوند؟
برای مهاجرت تحصیلی علاوه بر تحصیل در رشته‌ی خیاطی می‌توانید در رشته‌های مربوط به آن مانند طراحی و دوخت، طراحی لباس، طراحی مد و مدیریت مد تحصیل کنید.

عناوین شغلی خیاط‌ها در کشور استرالیا چه مواردی هستند؟
از عناوین شغلی خیاط‌ها در کشور استرالیا می‌توان به شناخت پارچه، طراحی پارچه و طراحی پوشاک و لباس اشاره کرد.

تیم تحریریه دوخت برتر

نویسنده
اشتراک گذاری در :‌

دیدگاه خود را درباره این بلاگ بنویسید

با ارسال دیدگاه خود درباره این بلاگ به بهبود و کیفیت بلاگ ها کمک کنید.